oxh där är älskade kladden, pappan! väärld...

kladden (MMS)

oxh där är älskade kladden, pappan! väärldens bästa hund är han :) han är golden/kungspudel. mamman är golden/bordercollie. blir spännande att se hur dom kmr se ut som vuxna!!


där är mamman med valparna

facebook_-306849 (MMS)

där är mamman med valparna


där ibland ligger nån av vår nya familjeme...

facebook_-154752 (MMS)

där ibland ligger nån av vår nya familjemedlem! vi har bestämt oss för en gul. den 4maj ska vi ner och tinga en valp :) så 11 juni blir vi hundägare :D


länge sen sist! i påsk ha vi varit hos min...

länge sen sist! i påsk ha vi varit hos min moster på hennes bondgård! mycket uppskattat av ungen! kycklingbäbisarna va bäst och även lammungarna. hon har kalvar,kossor, grisar,hönor,gäss,ankor,kalkoner,getter o små get bäbisar, får och lamm, två st bernads, en kladden och kaniner o katter. o två hästar är på g! sen ha hon cafe, gårdsbutik, bagarstuga och stugor för uthyrning!! sen va vi oh hälsa på vår blivande hunds mamma, hon va riktigt tjock o gooo. valparna beräknas till 14 april! så snart bli de en till tur så vi kan fara och välja vår lilla vovve. ååååh va jag är glad!! och att vi alla tre ha varit snorigt sjuk men trotsat sjukdomen tills vi kom hem tyckte ja ca strongt av oss.


RSS 2.0